sy Penelope
Etusivulle

Ohjeita ja vinkkejä

Pasito Blanco, infoa miehistön vaihtoihin

Veneen paikka marinassa:Tavallisesti laiturissa B. B-laituri on telakan ja vessarakennuksen kulmalla.

Marina office (puh. +34 928 142 194, VHF 12) on avoinna arkisin noin 8-18 ja lauantaisin noin 8-13. Sunnuntaisin ja juhlapyhinä suljettu. Tämän vuoksi veneeltä lähtijän pitää maksaa marina (perjantaista) sunnuntaihin asti. Näin lauantai-iltana veneelle tuleva voi lähteä liikkeelle jo sunnuntaina, hän maksaa kotiin lähtiessään taas seuraavan jne.

Avainkortti vessaan ja suihkuun on navipöydän yläpuolella. Älä palauta korttia marinaan.

Marinan ravintola ”La Punta Yacht Club” aallonmurtajan päässä on tilapäisesti suljettu, vetäjä vaihtuu, suunnitelmissa on avata ravintola uudelleen vielä joulukuussa 2014.

Kauppa. Pasito Blancon Spar-minimarket on telakan portilta 100 m päässä. Kauppa on avoinna joka päivä klo 10-18. Tuoretta leipää saa heti kaupan avattua ovensa, elintarvikkeiden valikoima on melko suppea, riittää silti tavallisiin muutaman päivän purjehduksiin.

WiFi.Pasito Blanco on nyt mukana Wavenet Canariaksen WiFi-palveluissa ja Internet toimii melko hyvin, marinan toimistosta saa 1 päivän koodin veneen marinassa olokertaa kohden. Wavenet Canariaksen 1a-alkuisia WiFi-asemia on runsaasti Gran Kanarian etelärannikolla, niihin saa netistä ostettua tunnuksen, viikkohinta 20 € ja 2 viikon hinta 28 €. Sama tunnus kelpaa ja toimii Pasito Blancossa, Puerto Ricossa ja Puerto Moganissa, myös joissain paikoissa Teneriffalla, Lanzarotella ja Fuerteventuralla. Katso tai tilaa tunnus: Valitse ensin WiFi-yhteydeksi "1a-" alkuinen palveluntarjoaja ja kun sen jälkeen yrität avata internet-yhteyden, pääset Wavenetcanariaksen sivuille, josta voit tilata yhteysaikaa. http://www.wavenetcanarias.com/en/

Taksi (+34 928 154 777) marinasta Melonerasin vanhalle ostarille (lähin, näkyy marinaan) maksaa 4-5 e, Maspalomasin majakan luo 5-6 e, lentokentälle noin 45 e. Tilatessa älä katkaise puhelua ennen automaatin antamaa taksinumeroa. Tilaa auto marinaan ”Varadero Pasito Blanco”.

Auton vuokraus. Marinan käyttämä vuokraamo on Amurga, tuovat auton marinaan, jonne sen voi myös palauttaa. Viikonvaihteessa varaa etukäteen marinan kautta tai soita +34 928 762 588. Fiat Panda 38 e/vrk, Renault Clio 43 e/vrk.

Penelope

Etusivulle

www.penelope.fi

Yhteystiedot