sy Penelope
Etusivulle

Ohjeita ja vinkkejä

Vuosi 2014

Talven 2013-2014 Leroksella telakoinnin jälkeen Penelope palasi Ateenan lähistölle. Tukikohtana kesän ajan oli Lavrion Olympic-marina. Kesän purjehdukset suuntautuivat kai hiukan sääolojen ja miehistön kiinnostuksen kohteiden mukaan joko Aegean meren saarille aina Santorinia myöten tai Meltemin aikaan ehkä enemmän Saronicin ja Argolicin lahdille.

Syksyllä Penelope lähti jo kolmannen kerran pitkälle purjehdukselle kohti Kanarian saaria, jossa Penelope purjehtii talvikauden 2014-15. Matkan alkuvaiheessa Penelopen lokiin tuli täydet 60.000 merimailia.

Penelopen tukikohta talven 2014-15 ajan on Gran Kanarian aurinkoisella etelärannikolla oleva Pasito Blancon marina, josta ohessa on joitain vinkkejä Penelopelle menijöille.

AIS-B lähettimellä varustetut purjeveneet, kuten Penelope, näkyvät Marinetrafficin kartalla, jos ovat jonkin vastaanottoaseman lähellä (ammattiliikenteen aluksissa on voimakkaammat AIS-A lähettimet ja siksi ne näkyvät laajoja avomerialueita lukuunottamatta lähes kaikkialta).

Penelope löytyy Marinetrafficin sivuilta: Marinetraffic.com/ais/... Penelope

Etusivulle

www.penelope.fi

Yhteystiedot